De ce să promovezi SOLE prin rețeaua de marketing afiliat Profitshare?

SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). In plus, portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de designeri de modă și parfumieri cunoscuți . SOLE este listat in reteaua de marketing afiliat Profitshare, ceea ce inseamna ca poti castiga bani promovand produsele oferite spre vanzare de SOLE prin intermediul magazinului soleshop.ro.

Profitshare este o retea de marketing afiliat, ceea ce inseamna ca poti promova produsele magazinului SOLE printr-un sistem rapid si eficient. Daca nu intelegi ce inseamna Profitshare.ro iti voi spune acum. Daca ai un blog, un forum, o pagina de facebook sau un cerc mare de prieteni si vrei sa castigi bani, atunci te inscri pe profitshare.ro, completezi toate datele si cauti un advertiser care iti trage cu ochiul, gasesti SOLE in Profitshare, odata inscris, gasesti o multime de unelte de promovare, precum link-uri sau bannere gata facute, care atrag cu usurinta un vizitator. Ce faci mai departe? Este foarte simplu. Daca ai un blog, poti incepe sa scrii articole despre produsele Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Michael Kors, Clinique sau Tom Ford de pe SoleShop.ro, dar mare atentie, fiecare link catre produs trebuie sa fie trecut prin profitshare, altfel pierdeti comisioane.

De ce să promovezi SOLE prin rețeaua de marketing afiliat Profitshare?
1. Comision de 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genti si ochelari de soare.
2. Comision de 3% la articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).
3. O categorie de reduceri modificata zilnic, joia se ofera clientilor surprize cat si discount-uri speciale.
4. Peste 3000 de produse de la peste 200 de branduri/designeri atat pe partea de fashion cat si parfumieri. 5. Nu se poate comanda telefonic, astfel nu pierzi deloc comisioane.

Asa ca, daca ai timp liber si vrei sa iti cresti veniturile, poti incerca cu incredere Profitshare, mai ales campania SOLE, care iti poate aduce comisioane bune, daca ai un blog, forum sau un cerc de prieteni, dar nu numai, poti promova si prin social media.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe LandofTreats.ro gasesti dulciuri americane

Sanatate curata pentru pielea ta cu magazinul Marillys

2018 vine cu renovari si multe lucruri schimbate in casa