Cum arata o zi din viata mea?

Nu stiu de unde sa incep sa descriu o zi normala din viata mea. Chiar nu imi dau seama de unde sa incep, cum sa incep si de ce sa o fac. Dar asa ca un inceput, o zi normala din viata mea este una foarte aglomerata. Nu lucrez nicaieri, dar cei doi copii ai mei isi spun cuvantul. Nu e foarte usor sa fi mama, sa ai doi copii, sa fi si o sotie buna, bucatareasa si asa mai departe. Cand a aparut primul copil, m-am descurcat cat de cat, dar cand a aparut si al doilea, mi-am dat seama ca trebuie sa dau mai mult, sa ma implic mai mult si sa transpir mai mult. Si uite ca am inceput si articolul si deja am scris prima idee.

O zi normala din viata mea arata cam asa: dimineata ma trezesc, pornesc laptopul si imi citesc email-urile, verific retelele sociale unde sunt inregistrata si scriu zilnic un articol pe blogurile pe care le am. Dupa asta incepe cu adevarat o zi grea. Se trezesc copii, schimb fetita de scutec, incalzesc laptele si il pun in sticlute, mancam ceva care sa ne tina in forma, ne imbracam si mergem la gradinita, unde il las pe baiat, dar sa nu uit, cobor caruciorul singura pana jos - de la etajul trei. Dupa ce il las pe baiat la gradinita ne intoarcem acasa, dar mai ne oprim in parc si ne jucam putin. Dupa asta, mergem la magazin sa cumparam fructe, legume si alte produse alimentare. Mergem acasa, culc fetita, ma apuc sa fac de mancare, in momentul in care fac mancarea fac si curatenia, mai spal haine si e deja ora de mers dupa baietel. Cobor din nou caruciorul jos, mai merg inca cativa kilometri dupa baiat si ne intoarcem inapoi. Mai ne oprim in parc, inca cateva zeci de minute pierdute. Dupa asta, mai vine sotul de la munca, obosit, asa ca, tot n-am sanse sa ma odihnesc putin, decat noaptea, cand dormim toti.

Am generalizat tot si am simplificat, pentru ca nu e chiar asa, pare usor sa cobori un carucior dintr-un bloc, singura, cu un copil in el. Pare usor sa ai grija de doi copii, dar nu e asa. Asa ca, o zi din viata mea este grea, obositoare si stresanta. Dar sa nu uit, e mai urata o zi din viata mea atunci cand transpir, cand e foarte cald afara si mai trebuie sa alerg dupa copii. Am aflat recent ca exista un produs de la Rexona mai diferit, adica asigura o protectie eficienta impotriva transpiratie si ofera o senzatie de prospetime indelunagata, datorita unei formule ingenioane numita MotionSense - microcapsule care se activeaza doar la miscare. Imi place faptul ca aceasta patenta numita MotionSense este foarte bine gandita, mai ales ca acele microcapsule sunt cu parfum si se sparg la fiecare miscare e care o faci, asa ca te poti bucura de o senzatie de prospetime indelungata.

Cand o sa am posibilitatea de a testa Rexona cu tehnologia unica MotionSense, o sa scriu parerea personala, am cautat in magazine, dar inca n-am gasit sau nu am cautat unde trebuia. Oricum, pana atunci, eu urmaresc pagina de facebook Rexona Romania, unde gasesc o multime de produse despre produsele Rexona si alte informatii si noutati. Inca ceva, asa ca un bonus, am gasit si un infografic interesant, oferit de Rexona.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe LandofTreats.ro gasesti dulciuri americane

Sanatate curata pentru pielea ta cu magazinul Marillys

2018 vine cu renovari si multe lucruri schimbate in casa