Cat costa sa iti faci un site de prezentare?

Daca esti managerului unei firme, atunci cu siguranta te gandesti la orice metoda pentru a face publicitate firmei, serviciilor sau produselor pe care le oferi. Majoritatea clientilor tai au acces la internet, dar si cei care inca nu iti sunt clienti. Prezenta online este obligatorie, mai ales pentru o firma care ofera servicii sau produse. In plus, multe afaceri care si-au deschis un site de prezentare sau un magazin online au avut o crestere foarte mare a vanzarilor. Asa ca, de ce afacerea ta sa nu aiba si o prezenta online?

Pe internet orice persoana poate sa afle de afacerea ta, in schimb, daca nu ai un site de prezentare este foarte greu ca un posibil client sa afle de produsele/serviciile tale. Asa ca, trebuie sa te gandesti cat mai rapid sa iti faci un site de prezentare, pana nu e prea tarziu. Pe internet in fiecare secunda apar multe site-uri, asa ca, trebuie sa actionezi acum si sa iti faci un site de prezentare. Totusi, daca nu stii de unde sa incepi, atunci cu siguranta informatiile de mai jos o sa iti fie utile. Inainte de a incepe ai nevoie de un serviciu de gazduire domenii web, desigur, si un domeniu web. Odata ce ai domeniul si serviciul de gazduire web poti sa treci la ceea ce este important, crearea site-ului de prezentare.

Site-ul de prezentare trebuie sa fie facut astfel incat sa se regaseasca toate informatiile despre firma, istoric, produse sau servicii, galerie foto/video, pagina de comanda/precomanda si obligatoriu pagina de contact. Procesul de creare a unui site este foarte simplu, desigur, vorbim aici despre o platforma gratuita numita Wordpress. Instalezi platforma, alegi o tema care sa fie cat mai potrivita pentru prezentarea afacerii, mare atentie, sa fie responsive. Ce inseamna responsive? Site-ul o sa se vada asa cum trebuie atat pe telefoane, tablete si pc. Dupa ce ai tema aleasa, o activezi si incepi sa adaugi continut pe site. Informatii despre crearea unui site gasiti pe diferite site-uri, dar cautati pe google cum se face un site in wordpress, astfel, o sa gasiti informatii relevante si gratuite, despre cum puteti realiza un site gratuit.

Pretul unui site de prezentare construim de o firma specialziata costa destul de mult, de aceea recomand cu incredere sa invatati voi sa faceti un site de prezentare pentru firma voastra. Nu dureaza mult, un site simplu cu ajutorul Wordpress il puteti face si in aproximativ o ora, asta daca sunteti incepator si nu aveti notiunile de baza. Daca aveti ceva cunostinte, atunci un site il puteti face mai rapid. Dupa ce ati facut site-ul, puteti sa invati sa il promovati prin motoarele de cautare, dar neaparat sa invatati sa il optimizati seo, astfel incat site-ul sa fie foarte bine indexat in motoarele de cautare.

Daca cauti un provider pentru servicii de gazduire web, inregistrare domenii si alte servicii precum servere vps sau certificate ssl, atunci firma HostHash este alegerea potrivita. Preturile pentru un pachet de gazduire web, care include posibilitatea de a adauga zece domenii, zece baze de date, un 1GB spatiu de stocare si 25 GB trafic premium costa doar 2 euro sau 20 de euro pentru un an de zile. Pentru oferta completa puteti intra pe hosthash.com si gasiti preturile pentru ceea ce va intereseaza.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe LandofTreats.ro gasesti dulciuri americane

Sanatate curata pentru pielea ta cu magazinul Marillys

2018 vine cu renovari si multe lucruri schimbate in casa