Vinerea neagra a bloggerilor, multe, multe premii!

Ai blog? BlogAwards te invita sa participi in perioada 20 Octombrie – 28 Noiembrie la campania Vinerea Bloggerilor 2014, dotata cu premii de peste 15.000 de lei.
BlogAwards organizeaza competitia Vinerea Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 15.000 lei, ale carui sponsori sunt: Mylash, GemSale, SportAddict, Vegis, Mustash, Bio-Cosmetics, CautCeas, CeasMania, Babytrend (este posibil ca noi sponsori sa se alature pe parcurs).
Pentru a te inscrie in competitie trebuie doar sa ai un blog care sa respecte cerintele fiecarui concurs, sa scrii articole si sa le inscrii in formularul corespunzator fiecarui concurs in parte. Poti incepe sa scrii direct la campaniile care te atrag (cu cat participi la mai multe campanii, cu atat ai mai multe sanse de a castiga mai multe premii).
Fiecare concurs din cadrul campaniei Vinerea Bloggerilor se imparte in 3 etape aproximativ egale. Regulamentul fiecarui concurs in parte cuprinde durata etapelor corespunzatoare. Un concurs se poate incheia mai devreme (pe 10 Noiembrie) iar altul mai tarziu (pe 28 Noiembrie), astfel ca este posibil ca perioadele de desfasurare ale etapelor 1, 2 si 3 sa fie diferite.
Foarte important: Premiile fiecarui concurs in parte se acorda articolelor inscrise pe toata durata concursului respectiv, indiferent de etapa in care a fost inscris articolul castigator. Un articol castigator poate fi inscris in etapa 1, 2 sau 3. Nu se acorda premii pentru fiecare etapa in cadrul unui concurs individual. Toate articolele inscrise intr-un concurs, indiferent de etapa la care participa, sunt jurizate de catre sponsor dupa finalul perioadei de inscriere.
Mai multe informatii puteti gasi pe blogawards.ro sau pe blogatu.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe LandofTreats.ro gasesti dulciuri americane

Sanatate curata pentru pielea ta cu magazinul Marillys

2018 vine cu renovari si multe lucruri schimbate in casa