Concediul de iarna in Romania

Hotel Bradul Poiana Brasov - Bookingexpert
Avem o tara foarte frumoasa, bogata si oferte fantastice atunci cand vine vorba de turismul local. In acest articol iti voi prezenta un loc potrivit pentru a-ti petrece concediul de iarna, desigur in Romania. Poiana Brasov, Predeal, Busteni sau Azuga, sunt doar cateva destinatii potrivite pentru un concediu reusit de iarna. Pentru inceput, recomandarea mea este Poiana Brasov, nu doar pentru ca este o statiune perfecta pentru sporturile de iarna din Romania, dar este o statiune foarte primitoare cu oameni faini si locuri la fel. Este una dintre cele mai importante nume din Romania atunci cand vine vorba de turism de iarna international. Poiana Brasov are numai putin de 12 partii de schi si este una dintre cele mai vizitate zone turistice montane din Romania, mai ales pe timp de iarna. De exemplu, partia Bradul are 458 metri, Kanzel 350 de metri, Sulinare 2441 metri precum si una dintre cele mai mari partii de schi si anume Drumul Rosu care are numai putin de 3821 de metri.

Chiar daca mai tot timpul e frig in Poiana Brasov, sunt multe localuri care nu au legatura cu zapada precum terenuri de sport, un lac, multe cluburi, baruri si restaurante si multe variante de cazare, pentru toate buzunarele. De asemenea, in Poiana Brasov se afla un sediu de politie, un oficiu postal precum si o statie de ambulanta. Statiunea este recomandata de multe persoane, pentru diferite tratamente precum nevroza astenica si asa mai departe. Trebuie sa tineti cont ca iarna temperatura scade si pana la -15 grade celsius. In Poiana Brasov o sa gasiti foarte multe locuri de cazare, totul este dupa bugetul personal. Sunt hoteluri de cinci stele, de patru, de trei si foarte putine de doua sau o stea. Ca de exemplu Hotel Bradul Poiana Brasov, cel din imagienea de mai sus, este un hotel de trei stele care este situat la baza partiei Bradul. Este un hotel cu o capacitate mare, are 55 de camere. Are centru de frumusete, biliard, jacuzzi, lift, masaj, parcare, restaurant, room service, sala fitness, sauna, schimb valutar, spalatorie si lista poate continua.

Despre Azuga nu trebuie sa spun multe, este o zona foarte cunoscuta la noi in tara precum si Predeal. In azuga gasiti cazare la preturi mici si mari, sunt si aici hoteluri foarte ieftine dar si scumpe, astfel sunt hoteluri de cinci stele precum Hotel Lux Garden Azuga precum si hoteluri de trei stele exemplu Hotel Nu ma uita Azuga (chiar asa se cheama, Nu ma uita Azuga).Deoarece Predealul este foarte mare si foarte cunoscut, aici sunt zeci de hoteluri care mai de care. Cele mai cunoscute hoteluri sunt Hotel Confort Suites care este un hotel de cinci stele, Hotel Andy, Hotel Orizont, Hotel Piemonte, Hotel Rozmarin care sunt de patru stele. Aceste informatii despre hoteluri le-am colectat de pe site-ul agentiei de turism Bookingexpert, care este una dintre cele mai favorite agentii pentru multi romani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe LandofTreats.ro gasesti dulciuri americane

Sanatate curata pentru pielea ta cu magazinul Marillys

2018 vine cu renovari si multe lucruri schimbate in casa